Na een drukke loopbaan van veertig jaar, kunnen we het wat rustiger aan doen ... of niet soms ?


Hoewel de fotografie momenteel op een laag pitje staat, ben ik er toch mee bezig. Al was het maar om websites wat op te smukken. Het maken en bijsturen van websites behoort tevens tot mijn interessegebied. Zo ontwierp ik de website voor de Gentse Politie Schietvereniging (zie GPSV) en voor Koperen Passer (klik hier).

Toch ben ik nog actief lid van de Foto - en Diaclub FODIFI - Wondelgem, waar ik de rol van webbeheerder kreeg toebedeeld (zie Fodifi).


Bovendien ben ik bij OKRA (voorheen: KBG), als verantwoordelijke intens bezig met de computerclub voor senioren. Ik hoef er niet bij te zeggen hoeveel energie daarin kruipt ... Wij komen wekelijks samen op maandagnamiddag, waarbij wij senioren begeleiden op het gebied van informatica. In principe wordt op de tweede maandag van de maand (behalve van half juni tot half september) n of ander onderwerp nader besproken en uiteengezet.


De oud - scoutsgroep "ROELAND" uit Gent komt nog jaarlijks samen in een renie, waarbij een etentje en wat cultuur en / of sportactiviteit gepaard gaan.
Enig secretariaatswerk en de website is voor mijn rekening (zie
Roeland )


Bovendien puzzel ik graag, waarbij de SUDOKU - rage niet wordt genegeerd.


Terug naar de homepagina

Laatst bijgewerkt op 27/06/2010